Algemene voorwaarden Praktijk Fysiotherapie

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Praktijk Fysio gevestigd te Havelte en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Zwolle onder nummer 50097954.

Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

Als u bij Praktijk Fysio artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord met de bepalingen in deze Algemene voorwaarden.

Prijzen:
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen voorbehouden. Ondanks grote zorgvuldigheid kan het voorkomen dat er een fout wordt gemaakt bij het invoeren van de prijs. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Artikelen:
Afmetingen op de website zijn bij benadering. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Artikelen worden zo goed mogelijk gefotografeerd, maar er kunnen kleine kleurverschillen optreden.

Betaling:
Uw bestelling wordt in behandeling genomen, zodra het verschuldigde bedrag in zijn geheel op de bankrekening van Praktijk Fysio is bijgeschreven.
Indien er binnen 5 werkdagen geen betaling is ontvangen, ontvangt de koper een herinnering. Wordt hieraan binnen 3 werkdagen geen gehoor gegeven, dan wordt de bestelling geannuleerd.

Afhalen:
Bestel via de webshop en betaal eventueel door vooraf overmaken. Kies voor ‘afhalen’.
We maken een afspraak voor het afhalen (ma t/m vr tussen 9:00 en 17:00 uur, het tijdstip wordt ook afgesproken).
Artikelen worden maximaal 7 dagen gereserveerd, tenzij ze al zijn betaald.
Contant betalen is mogelijk. Er is géén Pin aanwezig, u wordt  vriendelijk verzocht om zoveel mogelijk gepast te betalen.
Op de afhaallocatie in Havelte kunnen verschillende artikelen bekeken en gekocht worden. U kunt de artikelen ook op onze andere vestigingen afhalen.

Verzendkosten:
De verzendkosten bedragen per bestelling € 6,95. Wanneer de bestelling door de brievenbus past krijgt u de teveel betaalde verzendkosten binnen 5 werkdagen terug op uw rekening.
Brievenbuspost: € 1,00, € 1,75, € 2,75 of € 3,50 per bestelling (afhankelijk van het gewicht) PostNL tarieven + verpakkingskosten.
Brievenbuspakje: € 4,50 per bestelling. PostNL tarief + verpakkingskosten.
Pakketpost: € 6,95 per bestelling. (met PostNL, je ontvangt een Track & Trace code).
Gratis verzenden voor bestellingen vanaf € 100,=.
Praktijk Fysio is niet aansprakelijk voor het verloren gaan en/of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt.

Levertijden / verzenddagen:
Alle post wordt met PostNL verzonden. Wij verzenden dagelijks van maandag t/m vrijdag. PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag. Bestellingen (mits op voorraad) worden na betaling binnen 2 werkdagen verzonden.

Afkoelingsperiode, Retourneren en Garantie:
Zie hiervoor onze aparte rubriek Retourneren / Garantie

Schade/breuk:
Neemt u in het geval van klachten, beschadigingen of breuk direct contact op met Praktijk Fysio, doch uiterlijk binnen 3 werkdagen na aflevering van de bestelling. Hierna kunnen we niet meer Algemene voorwaarden praktijk fysiotherapiegaranderen dat de schade vergoed wordt. Praktijk Fysio kan om foto`s van de klacht vragen, of het artikel terug vragen ter beoordeling. Hierna zoeken we samen naar een redelijke oplossing. Stuur een artikel niet zomaar retour, deze verzendkosten worden niet vergoed.

Praktijk Fysio behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden te wijzigen.