Klik hier voor het voor het Retourformulier. Vul dit formulier in en voeg het toe aan de retourzending.

Leest eerst onderstaande voorwaarden even door!

Retourneren

Afkoelingsperiode en Retourneren, het zgn. Herroepingsrecht.

Het kan gebeuren dat u een product hebt gekocht dat niet aan de verwachtingen voldoet. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u bij het doen van aankopen via internet recht op een ‘afkoelingsperiode’ van 14 dagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen.

Artikelen kunnen worden geretourneerd indien aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

 • Retourzendingen dienen vooraf o.v.v. ordernummer aan info@praktijkfysio.nl gemeld te worden.
 • Voeg een kopie van de factuur of orderbevestiging bij (eventueel op te vragen via info@praktijkfysio.nl), of het ingevulde retourformulier.
 • Het product dient goed, in de staat waarin u het hebt ontvangen, indien aanwezig met kaartjes en in de originele verpakking geretourneerd te worden.
 • Als het product zichtbaar gebruikt, gewassen of beschadigd is, zal geen vergoeding plaatsvinden.
 • Textielproducten die niet fris meer ruiken, maar naar bijvoorbeeld etensluchten en/of sigarettenrook, worden door Praktijk Fysio beschouwd als onverkoopbaar. Deze artikelen worden dan ook niet gecrediteerd.
 • Speciaal voor de klant gemaakte artikelen en artikelen uit de sale kunnen door Praktijk Fysio niet retour worden genomen.
 • De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor uw eigen rekening, tenzij Praktijk Fysio een verkeerd artikel heeft geleverd, of het artikel gebreken vertoont. In dat geval zijn de retourkosten voor Praktijk Fysio.
 • U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, voor verlies en/of beschadigingen. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track en trace te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin u uw bestelling van ons heeft ontvangen. Beschadigde retourzendingen worden door Praktijk Fysio niet vergoed.
 • Zorg ervoor dat de retourzending voldoende is gefrankeerd. Indien de zending onvoldoende is gefrankeerd kan PostNL een boete opleggen. Dit wordt door Praktijk Fysio verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.
 • Indien er gratis is verzonden in verband met een besteding van €100,- of meer en er worden artikelen geretourneerd waardoor het nieuwe orderbedrag lager komt dan €100,- worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.
 • Bij ruilen van één of meerdere artikelen, zijn zowel de verzendkosten voor de retourzending als de nieuwe zending voor rekening van de klant.
 • Nadat we uw retourzending hebben ontvangen, zullen we deze beoordelen en u een ontvangstbevestiging per e-mail zenden.

Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van uw retourzending storten wij uiterlijk binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug op het door u verstrekte rekeningnummer.

Verzenden retourneren afhalen Praktijk Fysio therapie webshopU kunt het artikel/de artikelen retourneren aan:

Praktijk Fysiotherapie

Bospad 2

7971 AZ   Havelte