Aan huis behandelingen

De therapeuten van Praktijk Fysiotherapie komen ook bij u aan huis.

Over het algemeen zal Rita Pos u bezoeken maar ook de andere therapeuten leggen huisbezoeken af. U wordt behandeld in uw eigen vertrouwde omgeving.

Als u voldoende aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie worden aan huis behandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar. U kunt bij uw zorgverzekeraar of bij onze secretaresse navragen hoeveel behandelingen u vergoed krijgt. De noodzaak om thuis te behandelen zal aangetoond moeten worden met een verwijsbrief van uw huisarts of specialist. Dit is bijvoorbeeld het geval als u zelf lichamelijk niet in staat bent om naar de praktijk te komen. Dit kan het geval zijn direct na ontslag uit het ziekenhuis, bijvoorbeeld na een doorgemaakte heup- of knieoperatie.

Soms is het ook voor de hand liggend dat een fysiotherapeut bij u aan huis komt om beperkingen die u ondervindt in de dagelijkse activiteiten thuis te beoordelen en thuis te oefenen. Eventueel kunt u, als de reden waarom u door ons thuis bezocht wordt is komen te vervallen, het fysiotherapeutisch traject vervolgen in onze praktijk.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met de secretaresse.

Specialist

Please specify image url

Rita Pos

 

Hebt u klachten? Wees er dan op tijd bij en neem contact met ons op. Vul het onderstaande contactformulier in dan nemen wij snel contact met u op.