BigMove GGZ- Programma bij Praktijk Fysiotherapie Havelte!

Big MovePraktijk Fysiotherapie is in samenwerking met psychologiepraktijk Educare het BigMove GGZ – programma gestart. De eerste en tweede groep hebben met veel enthousiasme het programma afgesloten en wij willen op donderdag 15 maart starten met de derde groep! Psycholoog Mike van As voert individuele gesprekken met de deelnemers en Lienke Krikken en Hidde van Nuil zijn de BigMove begeleiders die de groepslessen verzorgen.

BigMove is voor mensen met psychische klachten, vaak in combinatie met lichamelijke en sociale problemen. Denk aan bijvoorbeeld depressieve klachten of angst, burn out of eetproblemen, soms in combinatie met lichamelijke klachten (suikerziekte, chronische pijn, overgewicht, hart- en vaatziekten), waarbij soms ook werkeloosheid of financiële problemen spelen. Dit is nogal wat om mee om te gaan.

Van klacht naar kracht!

BigMove maakt het mogelijk om in een behandeling van zes maanden meer regie en invloed te krijgen op uw functioneren en gezondheid. Veel mensen hebben dagelijks te maken met een combinatie van ingrijpende klachten waardoor ze niet kunnen doen wat ze graag willen.

Via uw huisarts kunt u verwezen worden naar BigMove. BigMove wordt vergoedt vanuit uw basisverzekering inclusief eigen risico.

Wilt u weten of dit programma iets voor u is? Op de website van Big Move staat een test die u kunt doen om te kijken of dit programma geschikt voor u is.

Link voor de test: http://www.bigmove.nu/ggz/patient/test-bigmove-iets-voor-jou/

Voor meer informatie over het BigMove programma kunt u bellen met de secretaresse op 0521-342083 of neemt u een kijkje op www.bigmove.nu.