Fysio Fit

Voordat u begint

Met Fysio Fit werkt u onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut aan uw gezondheid. Om optimaal gebruik te maken van Fysio Fit wordt voordat u begint een intake met u gedaan. Op deze manier kunnen eventuele klachten in kaart worden gebracht en worden risico’s voor eventuele overbelasting tijdig herkend.

De training

Tijdens Fysio Fit traint u met cardio-apparatuur en eventuele krachttoestellen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van oefenmateriaal om onder andere de coördinatie en stabiliteit  te trainen. De persoonlijke begeleiding is optimaal.

Fysio Fit tijden

Maandag van 09:30 – 10:30 uur bij Robert in Havelte

Dinsdag van 19:00 – 20:00 uur bij Robert in Havelte

Vrijdag van 09:30 – 10:30 uur bij Rita in Havelte

U kunt zich hiervoor opgeven via het secretariaat of uw fysiotherapeut.

Kosten

U heeft de mogelijkheid om een 5 – of 10 rittenkaart te kopen. Elke keer wanneer u een training heeft gevolgd wordt er op uw kaart een training afgevinkt. De kosten voor een 5 rittenkaart bedragen € 37,50 en voor een 10 rittenkaart € 75,00. U kunt deze kaarten kopen bij de secretaresse of bij één van de fysiotherapeuten.

 

Specialisten

 

Please specify image url

Rita Pos

Please specify image url

Robert Vukmanic

 

 

Hebt u klachten? Wees er dan op tijd bij en neem contact met ons op. Vul het onderstaande contactformulier in dan nemen wij snel contact met u op.