Medical taping

Klachten aan het bewegingsapparaat, zoals rug-, knie-, en schouderklachten kunnen verholpen worden middels een speciale tape. Ook worden hooikoortsklachten, hielspoor en aandoeningen aan de achillespees vaak met succes bij ons behandeld.

De elastische tape zorgt door een speciale manier van aanbrengen dat de huid lokaal wordt gelift. Hierdoor wordt onmiddellijk de druk onderhuids verminderd in het blessuregebied, waardoor de bloedsomloop en de lymfestroom zich (lokaal) kunnen herstellen. Als gevolg hiervan neemt de druk op de pijnreceptoren af en de pijn vermindert of verdwijnt daardoor zelfs helemaal. Door het genezingsproces op deze manier continu te ondersteunen wordt gezorgd voor een effect dat zich verder uitstrekt dan de reguliere behandeling van een half uur. Omdat de tape meerdere dagen kan blijven zitten, ook tijdens het douchen en zwemmen, ontstaat een unieke 24 – uurs behandeling.

medical taping

Kosten medical tape:

Voor 1 rol vragen wij € 15,00 maar mocht u minder nodig hebben dan vragen wij voor één meter € 4,00 en voor een halve meter € 2,00.

Specialist:

Please specify image url

Teun Mooijman

 

Hebt u klachten? Wees er dan op tijd bij en neem contact met ons op. Vul het onderstaande contactformulier in dan nemen wij snel contact met u op.