Specialisaties

PeuterGym Kinderfysiotherapie Fit & Fun Plaza Wolvega

Binnen kinderfysiotherapie Fit en Fun Plaza te Wolvega wordt PeuterGym aangeboden voor alle kinderen tussen de 2-4 jaar die graag lekker willen bewegen! Voor peuters is bewegen spelen en van spelen leren kinderen. PeuterGym voorziet in deze behoefte. Samen springen, rennen, klimmen, balanceren, gooien en vangen, alle vaardigheden komen aan bod!

PeuterGym verbetert motorische vaardigheden en vergroot de bewegingservaring. Peuters krijgen meer plezier in bewegen en blijven meer bewegen in hun dagelijks leven. De kinderen krijgen meer zelfvertrouwen en leren van elkaar.

Binnen de peuterleeftijd maken kinderen een enorme ontwikkeling door; ieder kind doet dit op zijn eigen wijze en in zijn eigen tempo. Hierdoor zie je grote verschillen in de (motorische) ontwikkeling in deze fase. Bij PeuterGym Fit & Fun Plaza wordt rekening gehouden met de eigen unieke ontwikkeling van elk kind.

Voor wie:

PeuterGym is speciaal ontwikkeld voor alle kinderen van 2-4 jaar die onder begeleiding van een kinderfysiotherapeut extra bewegingservaring opdoen. Voorwaarde voor deelname is dat uw kind zelfstandig kan lopen. PeuterGym vindt plaats onder begeleiding van een ouder/ verzorger die tijdens de lessen aanwezig is.

Waar:

Kinderfysiotherapie Fit & Fun Plaza
Grindweg 124, 8471 EM Wolvega

Wanneer:Datum komt nog

Kosten:Per kwartaal (13 lessen), € 75,- euro

Inschrijven
Inschrijven voor PeuterGym is mogelijk via het secretariaat van Praktijk Fysiotherapie: Telefoonnummer 0521-342083 of info@praktijkfysio.nl Tevens kunt u zich aanmelden aan de balie van Fit & Fun Plaza.