Revalidatietraining

Tijdens de revalidatietraining wordt er specifiek behandeld en geoefend om bepaalde activiteiten te hervatten na een blessure of operatie. Dit kunnen activiteiten zijn in zowel het dagelijkse leven als op sportgebied. De therapeut heeft kennis van verschillende (sport)takken, om zodoende een goed afgestemd revalidatieprogramma te doorlopen voor een zo snel mogelijk herstel. Samen met u doen we er alles aan om u op het gewenste en hoogst mogelijke niveau terug te laten keren.

Waar wordt het voor gebruikt?

Met name sporters die op recreatief als op prestatieniveau hinder ondervinden van een blessure of operatie al dan niet sportgerelateerd. Veel voorkomende klachten zijn: enkelbandletsel, kniebandletsel, meniscusletsel, instabiel gewricht en spierverrekkingen of scheuringen.

De behandeling

De behandeling is gericht op het optimaliseren van een gewricht. Tevens zal er aandacht geschonken worden aan het optimaliseren van de coördinatie en het bewegingsgevoel. In het trainingsprogramma bepalen we samen met u welke doelen we willen bereiken. We trainen op lenigheid, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid.

 

Specialisten

 

 

Please specify image url

Robert Vukmanic

 

 

Please specify image url

Hidde van Nuil

 

 

Please specify image url

Teun Mooijman

 

Hebt u klachten? Wees er dan op tijd bij en neem contact met ons op. Vul het onderstaande contactformulier in dan nemen wij snel contact met u op.