Aan huis behandelingen

De therapeuten van Praktijk Fysiotherapie komen ook bij u aan huis.

Over het algemeen zal Tjitze Heida u bezoeken maar ook de andere therapeuten leggen huisbezoeken af. U wordt behandeld in uw eigen vertrouwde omgeving.

Als u voldoende aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie worden aan huis behandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar. U kunt bij uw zorgverzekeraar of bij onze secretaresse navragen hoeveel behandelingen u vergoed krijgt. De noodzaak om thuis te behandelen zal aangetoond moeten worden met een verwijsbrief van uw huisarts of specialist. Dit is bijvoorbeeld het geval als u zelf lichamelijk niet in staat bent om naar de praktijk te komen. Dit kan het geval zijn direct na ontslag uit het ziekenhuis, bijvoorbeeld na een doorgemaakte heup- of knieoperatie.

Soms is het ook voor de hand liggend dat een fysiotherapeut bij u aan huis komt om beperkingen die u ondervindt in de dagelijkse activiteiten thuis te beoordelen en thuis te oefenen. Eventueel kunt u, als de reden waarom u door ons thuis bezocht wordt is komen te vervallen, het fysiotherapeutisch traject vervolgen in onze praktijk.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met de secretaresse.

Specialist

Tjitze Heida

Algemeen fysiotherapeut

Tjitze Heida

Algemeen fysiotherapeut


Werklocatie: Havelte en Wolvega
Werkdagen: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

E

Heeft u klachten?

Wees er dan op tijd bij en maak een afspraak.
 

AFSPRAAK MAKEN

Contact

Praktijk Fysiotherapie
Veldkamp 77
7971 BX Havelte

0521 34 20 83


(Gelieve te bellen tussen 08.00 - 12.00 uur)
Wat vliegt de tijd!!!

Wat vliegt de tijd!!!

Geplaatst op: 2022-01-24

1 Januari 2022 waren wij met de praktijk alweer een jaar onderweg op onze nieuwe locatie in de Veldkei. En wat zijn wij er blij mee. Alles lekker fris, schoon en ruim opgezet. Drie behandelkamers, een kantoor en e...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik merkte gelijk dat de druk van spieren af ging. Ik heb een paar dagen later de wedstrijd kunnen uitspelen zonder problemen.

    Alberto, rugblessure
  • Dankzij de deskundigheid van deze specialisten kon de problematiek van mijn dochter worden ontdekt en behandeld.

    Karin, slaapproblemen
  • Binnen 2 dagen geholpen voor mijn lage rugklachten met goed resultaat. Een dag later ging het lopen al een stuk makkelijker.

    Manon, rugblessure

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.