Veel gestelde vragen

 •   Moet ik een verwijzing van de huisarts hebben om bij jullie langs te komen?

  U kunt bij ons komen zonder verwijzing van de huisarts. U komt dan via DTF, directe toegankelijkheid fysiotherapie binnen. De fysiotherapeut zal een screening uitvoeren en zo bepalen welke behandeling ingezet kan worden om uw klachten te behandelen. Mocht er uit de screening komen dat er eerst met de huisarts overlegd moet worden, dan zal de therapeut dat met u bespreken.

 •   Mag ik zelf kiezen bij welke locatie ik terecht wil?

  U kunt zelf aangeven op welke locatie u behandeld wilt worden. Houdt u er wel rekening mee dat niet alle therapeuten op alle locaties werkzaam zijn.

 •   Welke rol speelt mijn zorgverzekeraar bij het betalen van mijn rekeningen?

  De declaraties van uw behandelingen declareren wij rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Het aantal behandelingen dat uw zorgverzekeraar vergoed, is afhankelijk van uw aanvullend pakket. Bij vragen over uw vergoeding kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

 •   Wat zijn jullie specialiteiten?

  Ons team van therapeuten heeft meerdere specialiteiten in huis. Door opleidingen en cursussen wordt de expertise hoog gehouden. Wilt u meer informatie over bepaalde specialiteiten, klik dan op de volgende link.

 

Contact

Praktijk Fysiotherapie
Veldkamp 77
7971 BX Havelte

0521 34 20 83


(Gelieve te bellen tussen 08.00 - 12.00 uur)
Nieuw: Cool 2B Fit in Wolvega

Nieuw: Cool 2B Fit in Wolvega

Geplaatst op: 2019-10-04

Cool2Bfit start weer in april 2021 op onze locatie in Wolvega. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Een leuk programma voor kinderen van 8 tot 13 jaar boven een gezond gewicht samen met hun ouder(s)/verzorg...

Lees meer Meer nieuws
 • Ik merkte gelijk dat de druk van spieren af ging. Ik heb een paar dagen later de wedstrijd kunnen uitspelen zonder problemen.

  Alberto, rugblessure
 • Dankzij de deskundigheid van deze specialisten kon de problematiek van mijn dochter worden ontdekt en behandeld.

  Karin, slaapproblemen
 • Binnen 2 dagen geholpen voor mijn lage rugklachten met goed resultaat. Een dag later ging het lopen al een stuk makkelijker.

  Manon, rugblessure

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.