Fysio Fit

Voordat u begint

Met Fysio Fit werkt u onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut aan uw gezondheid. Om optimaal gebruik te maken van Fysio Fit wordt voordat u begint een intake met u gedaan. Op deze manier kunnen eventuele klachten in kaart worden gebracht en worden risico’s voor eventuele overbelasting tijdig herkend.

De training

Tijdens Fysio Fit traint u met cardio-apparatuur en eventuele krachttoestellen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van oefenmateriaal om onder andere de coördinatie en stabiliteit  te trainen. De persoonlijke begeleiding is optimaal.

Fysio Fit tijden

Maandag van 09:30 – 10:30 uur bij Robert in Havelte
Maandag van 19:00 – 20:00 uur bij Robert in Havelte
Dinsdag van 11:00 – 12:00 uur bij Teun in Havelte
Vrijdag van 09:30 – 10:30 uur bij Robert in Havelte

U kunt zich hiervoor opgeven via het secretariaat of uw fysiotherapeut.

Kosten

U heeft de mogelijkheid om een 5 – of 10 rittenkaart te kopen. Elke keer wanneer u een training heeft gevolgd wordt er op uw kaart een training afgevinkt. De kosten voor een 5 rittenkaart bedragen € 40,00 en voor een 10 rittenkaart € 80,00. U kunt deze kaarten kopen bij de secretaresse of bij één van de fysiotherapeuten.

Specialisten

Robert Vukmanic en Teun Mooijman

Heeft u klachten?

Wees er dan op tijd bij en maak een afspraak.
 

AFSPRAAK MAKEN

Contact

Praktijk Fysiotherapie
Veldkamp 77
7971 BX Havelte

0521 34 20 83


(Gelieve te bellen tussen 08.00 - 12.00 uur)
Wat vliegt de tijd!!!

Wat vliegt de tijd!!!

Geplaatst op: 2022-01-24

1 Januari 2022 waren wij met de praktijk alweer een jaar onderweg op onze nieuwe locatie in de Veldkei. En wat zijn wij er blij mee. Alles lekker fris, schoon en ruim opgezet. Drie behandelkamers, een kantoor en e...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik merkte gelijk dat de druk van spieren af ging. Ik heb een paar dagen later de wedstrijd kunnen uitspelen zonder problemen.

    Alberto, rugblessure
  • Dankzij de deskundigheid van deze specialisten kon de problematiek van mijn dochter worden ontdekt en behandeld.

    Karin, slaapproblemen
  • Binnen 2 dagen geholpen voor mijn lage rugklachten met goed resultaat. Een dag later ging het lopen al een stuk makkelijker.

    Manon, rugblessure

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.