Fysiopraktijk Havelte

De praktijk in Havelte is gevestigd in een gezondheidscentrum. In dit centrum bevinden zich meerdere disciplines. Aan de voorkant van het gebouw zit een apotheekhoudende huisartsenpraktijk. In de achterste vleugel bevindt zich psychologie, consultatiebureau, thuiszorg, logopedie en onze praktijk voor fysiotherapie. Onze praktijk bestaat uit 4 behandelkamers, een oefenruimte en een kantoor/secretariaat.

Doordat er meerdere specialisten bij elkaar onder 1 dak zitten, zijn de lijntjes erg kort wanneer er overleg moet plaatsvinden. Dit gebeurt uiteraard met toestemming van de patiënt. Onze praktijk is toegankelijk voor mensen die minder valide zijn. Mocht u niet in staat zijn om de praktijk te bezoeken dan komen wij bij u thuis voor behandeling.

In Havelte worden de volgende diensten aangeboden:

Locatie Havelte

Bospad 2
7971 AZ Havelte

  0521 34 20 83
  info@praktijkfysio.nl

Afspraak maken

Je kunt zowel telefonisch als via de website een afspraak inplannen. Heb je vragen dan kun je deze ook via de e-mail stellen, vaak heb je dezelfde (werk) dag nog een antwoord.

Contactformulier

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Praktijk Fysiotherapie
Bospad 2
7971 AZ Havelte

0521 34 20 83


(Gelieve te bellen tussen 08.00 - 12.00 uur)
Nieuw: Cool 2B Fit in Wolvega

Nieuw: Cool 2B Fit in Wolvega

Geplaatst op: 2019-10-04

In oktober 2017 start het leuke programma Cool 2B Fit op onze locatie in Wolvega. Aanmelden kan tot 15 september! Een leuk programma voor kinderen van 8 tot 13 jaar boven een gezond gewicht samen met hun ouder(...

Lees meer Meer nieuws
RTL neemt een kijkje bij Praktijk Fysio

RTL neemt een kijkje bij Praktijk Fysio

Geplaatst op: 2019-10-04

Het RTL 4 programma Lifestyle Experience heeft een kijkje genomen bij Praktijk Fysio/Praktijk Kinderfysio te Havelte. Deze praktijk heeft naast Havelte ook locaties in Uffelte, Appelscha, Wolvega en Steenwijk. Ver...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik merkte gelijk dat de druk van spieren af ging. Ik heb een paar dagen later de wedstrijd kunnen uitspelen zonder problemen.

    Alberto, rugblessure
  • Dankzij de deskundigheid van deze specialisten kon de problematiek van mijn dochter worden ontdekt en behandeld.

    Karin, slaapproblemen
  • Binnen 2 dagen geholpen voor mijn lage rugklachten met goed resultaat. Een dag later ging het lopen al een stuk makkelijker.

    Manon, rugblessure

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.