Praktijk Kinderfysio start per 4 maart in Vollenhove!

Praktijk Kinderfysio biedt kinderfysiotherapeutische zorg voor kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 18 jaar. Vanaf 4 maart zijn wij iedere maandagmiddag aanwezig in de Burght in Vollenhove. Praktijk Kinderfysio bestaat uit Marjolein van Wijk en Vanessa van Dieren. Vanessa is tevens kinderbekkenfysiotherapeut. Wij zijn BIG geregistreerd en staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van onze beroepsvereniging.

Praktijk Kinderfysio heeft een goede samenwerking met verschillende disciplines zoals huisartsen, kinder- en jeugdartsen, consultatiebureaus en logopedisten. Daarnaast kunt u onze kinderfysiotherapeuten ook vinden op onze locaties in Havelte, Wolvega en Zuidveen. Is het niet mogelijk dat uw kind in de praktijk komt? Dan is een aan huis behandeling ook mogelijk.

Contact

Praktijk Fysiotherapie
Bospad 2
7971 AZ Havelte

0521 34 20 83


(Gelieve te bellen tussen 08.00 - 12.00 uur)
Praktijk Kinderfysio start per 4 maart in Vollenhove!

Praktijk Kinderfysio start per 4 maart in Vollenhove!

Geplaatst op: 2019-10-18

Praktijk Kinderfysio biedt kinderfysiotherapeutische zorg voor kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 18 jaar. Vanaf 4 maart zijn wij iedere maandagmiddag aanwezig in de Burght in Vollenhove. Praktijk Kinderfysio...

Lees meer Meer nieuws
Nieuw: Cool 2B Fit in Wolvega

Nieuw: Cool 2B Fit in Wolvega

Geplaatst op: 2019-10-04

In oktober 2017 start het leuke programma Cool 2B Fit op onze locatie in Wolvega. Aanmelden kan tot 15 september! Een leuk programma voor kinderen van 8 tot 13 jaar boven een gezond gewicht samen met hun ouder(...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik merkte gelijk dat de druk van spieren af ging. Ik heb een paar dagen later de wedstrijd kunnen uitspelen zonder problemen.

    Alberto, rugblessure
  • Dankzij de deskundigheid van deze specialisten kon de problematiek van mijn dochter worden ontdekt en behandeld.

    Karin, slaapproblemen
  • Binnen 2 dagen geholpen voor mijn lage rugklachten met goed resultaat. Een dag later ging het lopen al een stuk makkelijker.

    Manon, rugblessure

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.