Update Coronavirus en Praktijk Fysiotherapie

Beste mensen,

Helaas is het werkelijkheid geworden, namelijk dat ook wij de deuren moeten sluiten. De aanvullende maatregelen die op woensdag 25 maart 2020 in de persconferentie genoemd zijn hebben voor ons deze consequentie. Op dit moment weten we nog niet voor hoelang deze maatregelen zullen gelden. Hierdoor komen tot nader orde alle bestaande afspraken te vervallen (in ieder geval tot 28 april). Voor vragen kunt u mailen naar info@praktijkfysio.nl, graag met uw telefoonnummer en de naam van uw therapeut, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Tevens is de praktijk telefonisch te bereiken op 0521 34 20 83. Als u de voicemail inspreekt bellen wij u zo snel mogelijk terug. Op deze manier kunnen wij proberen u verder te helpen met uw behandeling.

Wij wensen u heel veel sterkte en gezondheid en pas goed op elkaar.

Contact

Praktijk Fysiotherapie
Bospad 2
7971 AZ Havelte

0521 34 20 83


(Gelieve te bellen tussen 08.00 - 12.00 uur)
Update Coronavirus en Praktijk Fysiotherapie

Update Coronavirus en Praktijk Fysiotherapie

Geplaatst op: 2020-03-23

Beste mensen, Helaas is het werkelijkheid geworden, namelijk dat ook wij de deuren moeten sluiten. De aanvullende maatregelen die op woensdag 25 maart 2020 in de persconferentie genoemd zijn hebben voor ons dez...

Lees meer Meer nieuws
Nieuw: Cool 2B Fit in Wolvega

Nieuw: Cool 2B Fit in Wolvega

Geplaatst op: 2019-10-04

In oktober 2017 start het leuke programma Cool 2B Fit op onze locatie in Wolvega. Aanmelden kan tot 15 september! Een leuk programma voor kinderen van 8 tot 13 jaar boven een gezond gewicht samen met hun ouder(...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik merkte gelijk dat de druk van spieren af ging. Ik heb een paar dagen later de wedstrijd kunnen uitspelen zonder problemen.

    Alberto, rugblessure
  • Dankzij de deskundigheid van deze specialisten kon de problematiek van mijn dochter worden ontdekt en behandeld.

    Karin, slaapproblemen
  • Binnen 2 dagen geholpen voor mijn lage rugklachten met goed resultaat. Een dag later ging het lopen al een stuk makkelijker.

    Manon, rugblessure

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.