Peutergym

PeuterGym Kinderfysiotherapie Fit & Fun Plaza Wolvega

Binnen kinderfysiotherapie Fit en Fun Plaza te Wolvega wordt PeuterGym aangeboden voor alle kinderen tussen de 2-4 jaar die graag lekker willen bewegen! Voor peuters is bewegen spelen en van spelen leren kinderen. PeuterGym voorziet in deze behoefte. Samen springen, rennen, klimmen, balanceren, gooien en vangen, alle vaardigheden komen aan bod!

PeuterGym verbetert motorische vaardigheden en vergroot de bewegingservaring. Peuters krijgen meer plezier in bewegen en blijven meer bewegen in hun dagelijks leven. De kinderen krijgen meer zelfvertrouwen en leren van elkaar.

Binnen de peuterleeftijd maken kinderen een enorme ontwikkeling door; ieder kind doet dit op zijn eigen wijze en in zijn eigen tempo. Hierdoor zie je grote verschillen in de (motorische) ontwikkeling in deze fase. Bij PeuterGym Fit & Fun Plaza wordt rekening gehouden met de eigen unieke ontwikkeling van elk kind.

Voor wie

PeuterGym is speciaal ontwikkeld voor alle kinderen van 2-4 jaar die onder begeleiding van een kinderfysiotherapeut extra bewegingservaring opdoen. Voorwaarde voor deelname is dat uw kind zelfstandig kan lopen. PeuterGym vindt plaats onder begeleiding van een ouder/ verzorger die tijdens de lessen aanwezig is.

Waar

Kinderfysiotherapie Fit & Fun Plaza
Grindweg 124, 8471 EM Wolvega

Wanneer

Datum komt nog

Kosten

Per kwartaal (13 lessen), € 75,- euro

Inschrijven

Inschrijven voor PeuterGym is mogelijk via het secretariaat van Praktijk Fysiotherapie: Telefoonnummer 0521 34 20 83 of info@praktijkfysio.nl Tevens kunt u zich aanmelden aan de balie van Fit & Fun Plaza.

Contact

Praktijk Fysiotherapie
Veldkamp 77
7971 BX Havelte

0521 34 20 83


(Gelieve te bellen tussen 08.00 - 12.00 uur)
Wat vliegt de tijd!!!

Wat vliegt de tijd!!!

Geplaatst op: 2022-01-24

1 Januari 2022 waren wij met de praktijk alweer een jaar onderweg op onze nieuwe locatie in de Veldkei. En wat zijn wij er blij mee. Alles lekker fris, schoon en ruim opgezet. Drie behandelkamers, een kantoor en e...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik merkte gelijk dat de druk van spieren af ging. Ik heb een paar dagen later de wedstrijd kunnen uitspelen zonder problemen.

    Alberto, rugblessure
  • Dankzij de deskundigheid van deze specialisten kon de problematiek van mijn dochter worden ontdekt en behandeld.

    Karin, slaapproblemen
  • Binnen 2 dagen geholpen voor mijn lage rugklachten met goed resultaat. Een dag later ging het lopen al een stuk makkelijker.

    Manon, rugblessure

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.