Revalidatietraining

Tijdens de revalidatietraining wordt er specifiek behandeld en geoefend om bepaalde activiteiten te hervatten na een blessure of operatie. Dit kunnen activiteiten zijn in zowel het dagelijkse leven als op sportgebied. De therapeut heeft kennis van verschillende (sport)takken, om zodoende een goed afgestemd revalidatieprogramma te doorlopen voor een zo snel mogelijk herstel. Samen met u doen we er alles aan om u op het gewenste en hoogst mogelijke niveau terug te laten keren.

Waar wordt het voor gebruikt?

Met name sporters die op recreatief als op prestatieniveau hinder ondervinden van een blessure of operatie al dan niet sportgerelateerd. Veel voorkomende klachten zijn: enkelbandletsel, kniebandletsel, meniscusletsel, instabiel gewricht en spierverrekkingen of scheuringen.

De behandeling

De behandeling is gericht op het optimaliseren van een gewricht. Tevens zal er aandacht geschonken worden aan het optimaliseren van de coördinatie en het bewegingsgevoel. In het trainingsprogramma bepalen we samen met u welke doelen we willen bereiken. We trainen op lenigheid, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid.

Specialisten

Robert Vukmanic, Hidde van Nuil en Teun Mooijman

Heeft u klachten?

Wees er dan op tijd bij en maak een afspraak.
 

AFSPRAAK MAKEN

Contact

Praktijk Fysiotherapie
Veldkamp 77
7971 BX Havelte

0521 34 20 83


(Gelieve te bellen tussen 08.00 - 12.00 uur)
Wat vliegt de tijd!!!

Wat vliegt de tijd!!!

Geplaatst op: 2022-01-24

1 Januari 2022 waren wij met de praktijk alweer een jaar onderweg op onze nieuwe locatie in de Veldkei. En wat zijn wij er blij mee. Alles lekker fris, schoon en ruim opgezet. Drie behandelkamers, een kantoor en e...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik merkte gelijk dat de druk van spieren af ging. Ik heb een paar dagen later de wedstrijd kunnen uitspelen zonder problemen.

    Alberto, rugblessure
  • Dankzij de deskundigheid van deze specialisten kon de problematiek van mijn dochter worden ontdekt en behandeld.

    Karin, slaapproblemen
  • Binnen 2 dagen geholpen voor mijn lage rugklachten met goed resultaat. Een dag later ging het lopen al een stuk makkelijker.

    Manon, rugblessure

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.