Locaties

 • Fysiotherapie Havelte

  Fysiotherapie Havelte

  De praktijk is sinds eind december 2020 gevestigd in het dorpshuis de Veldkei. Deze heeft een grondige renovatie ondergaan waardoor wij nu op een prachtige locatie onze werkzaamheden kunnen voortzetten. Wij zitten op het gezondheidsplein samen met andere partijen.

  Lees meer
 • Fysiotherapie Wolvega

  Fysiotherapie Wolvega

  De praktijk is gevestigd in een multifunctioneel centrum, te weten Fit & Funplaza. Dit centrum heeft meerdere faciliteiten waaronder fitness, een zwembad, monkeytown, bowling en indoor tennisbanen. Het is voor ons een ideale locatie……

  Lees meer
 • Fysiotherapie Appelscha

  Fysiotherapie Appelscha

  Onze praktijk bevindt zich in een multifunctioneel centrum. In dit centrum is er de mogelijkheid tot fitness en tennis. Tevens is er een grote sporthal waar meerdere sportverenigingen gebruik van maken, zoals volleybal, zaalvoetbal….

  Lees meer
 • Kinderfysio Zuidveen

  Kinderfysio Zuidveen

  Kinderfysiotherapeute Marjolein van Wijk is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag. U kunt bij onze kinderfysiotherapeuten terecht voor…..

  Lees meer
Nieuw: Cool 2B Fit in Wolvega

Nieuw: Cool 2B Fit in Wolvega

Geplaatst op: 2019-10-04

Cool2Bfit start weer in april 2021 op onze locatie in Wolvega. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Een leuk programma voor kinderen van 8 tot 13 jaar boven een gezond gewicht samen met hun ouder(s)/verzorg...

Lees meer Meer nieuws
 • Ik merkte gelijk dat de druk van spieren af ging. Ik heb een paar dagen later de wedstrijd kunnen uitspelen zonder problemen.

  Alberto, rugblessure
 • Dankzij de deskundigheid van deze specialisten kon de problematiek van mijn dochter worden ontdekt en behandeld.

  Karin, slaapproblemen
 • Binnen 2 dagen geholpen voor mijn lage rugklachten met goed resultaat. Een dag later ging het lopen al een stuk makkelijker.

  Manon, rugblessure

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.