Locaties

 • Fysiotherapie Havelte

  Fysiotherapie Havelte

  De praktijk is sinds eind december 2020 gevestigd in het dorpshuis de Veldkei. Deze heeft een grondige renovatie ondergaan waardoor wij nu op een prachtige locatie onze werkzaamheden kunnen voortzetten. Wij zitten op het gezondheidsplein samen met andere partijen.

  Lees meer
 • Fysiotherapie Wolvega

  Fysiotherapie Wolvega

  De praktijk is gevestigd in een multifunctioneel centrum, te weten Fit & Funplaza. Dit centrum heeft meerdere faciliteiten waaronder fitness, een zwembad, monkeytown, bowling en indoor tennisbanen. Het is voor ons een ideale locatie……

  Lees meer
 • Kinderfysio Steenwijk

  Kinderfysio Steenwijk

 • Kinderfysio Zuidveen

  Kinderfysio Zuidveen

  Kinderfysiotherapeute Marjolein van Wijk is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag. U kunt bij onze kinderfysiotherapeuten terecht voor…..

  Lees meer
Wat vliegt de tijd!!!

Wat vliegt de tijd!!!

Geplaatst op: 2022-01-24

1 Januari 2022 waren wij met de praktijk alweer een jaar onderweg op onze nieuwe locatie in de Veldkei. En wat zijn wij er blij mee. Alles lekker fris, schoon en ruim opgezet. Drie behandelkamers, een kantoor en e...

Lees meer Meer nieuws
 • Ik merkte gelijk dat de druk van spieren af ging. Ik heb een paar dagen later de wedstrijd kunnen uitspelen zonder problemen.

  Alberto, rugblessure
 • Dankzij de deskundigheid van deze specialisten kon de problematiek van mijn dochter worden ontdekt en behandeld.

  Karin, slaapproblemen
 • Binnen 2 dagen geholpen voor mijn lage rugklachten met goed resultaat. Een dag later ging het lopen al een stuk makkelijker.

  Manon, rugblessure

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.